Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Partizana od Virtusa: Crno-beli pali ispod Top 10!

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaši Partizana poraženi su od Virtusa sa 70:69 u neverovatno dramatičnom meču u kojem su vodili gotovo sve vreme, ali su na kraju poraženi posle sjajnog prodora Vila Klajburna, koji je pogodio u poslednjem napadu, nakon čega je Partizan odigrao loš napad, a potom Nilikina imao priliku nakon ukradene lopte.

Partizan je imao priliku da pobedom dođe u prvih šest bar dok se ne kompletira kolo, a sada je pao i ispod crte za plej-in.

Trenutno su crno-beli na 14. mestu, a sa njima mogu da se izjednače i Pariz, Alba i Armani ukoliko ostvare dobre rezultate u svojim mečevima petog kola.

Virtus je i dalje na začelju sa skorom 1:4, ali sada imaju i prvu pobedu i više nema ekipa koje nisu zabeležile trijumf u Evroligi.

Pogledajte i sami kako izgleda tabela:

KK Partizan Printskrin: Euroleague.net

(Telegraf.rs)

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    23. oktobar 2024 | 23:00

    Gde je Zvezda?

  • Daj

    23. oktobar 2024 | 23:05

    Manite nas tabele I Obradovica. On je nevidjeni majstor u rastimavanju ekipe. Gori I ludji su oni koji imaju vere u njega. Od ovoga Virtusa ne bi izgubio ni Borac iz Cacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA