KK Partizan - KK Virtus Foto: Mileta Mirčetić

Uživo Partizan - Virtus: Egal u Areni! Partizan muči skok, Ife im poenima doneo prednost na poluvremenu

 
 
 ≫ 
  • 0

Činjenice

  • Košarkaši Partizana igraju meč petog kola Evrolige protiv Virtusa iz Bolonje na svom terenu.
  • Meč počinje od 20 časova i 45 minuta.
  • Trenutno Partizan ima niz od dve pobede u ovom takmičenju, te skor 2-2.
  • Ekipa Virtusa još nema pobedu u Evroligi iz četiri utakmice.

Uživo

Najnovije
21:19

(2/4) 00:00: Partizan - Virtus 37:32

Lundberg igra sjajnu odbranu, otežava šut Kljaburnu i ovaj maši za tri poena. Stiže do novog napada Virtus, ali i to maše. Ostao je Sterling Braun potom sam na trojci na drugoj strani, ali je i on promašio. Ife Lundberg hvata skok i poentira!

Lep napad Virtusa, a Klajburn ostaje sam i sada on pogađa za tri poena pošto je ostao sam u Areni. Težak šut Dejvisa, lopta izlazi iz koša. Probao je za tri poena i Šengelija, ali je ostao kratak, novi napad za Partizan, namestio se Lundberg i pogodio je za tri poena!

Veoma težak šut Klajburna i ne pogađa, hvata Lundberg.

Bonga maši za tri poena.

21:12

(2/4) 02:55: Partizan - Virtus 32:29

Poentira i Virtus preko Morgana. Ostao je Karlik Džons sam na šutu za tri poena, promašio je. Hvata Tajrik Džons, izbacuje Sterling Braunu, ovaj čeka na liniji za tri poena i veoma lako poentira.

Evo novih poena Klajburna, opet je ostao sam pod košem. Bonga je završio na liniji penala i pogodio je jedno od dva. Pravi faul Dijuf u napadu nad Ajzakom Bongom, sjajne vesti za Partizan jer je ovo njegov treći prekršaj.

Sada pravi faul u napadu i Sterling Braun. Igra dobru odbranu Tajrik Džons, ali mu beži lopta...

21:08

(2/4) 04:25: Partizan - Virtus 27:25

Promašio je Belineli za tri poena, onda jedna lepa akcija Partizana, pokušao je Tajrik Džons da prikuca, ali je promašio.

Veoma težak šut Klajburna i pogađa preko ruke iz okreta... Veoma loš napad Partizana, morao je Pokuševski da pokuša iz okreta i pogodio je samo tablu. Poentira Toko Šengelije preko Bonge, evo poravnanja rezultata...

Ne može Partizan da postigne poene, niti da organizuje napad.

I evo odmah! Karlik Džons je promešao odbranu, našao je Tajrika pod košem i ovaj zakucava.

21:04

(2/4) 06:19: Partizan - Virtus 25:21

Karlik Džons je naskočio sad sa poludistance i pogodio je svoj prepoznatljiv šut. Odlična odbrana Pokuševskog! Ispala je lopta Šengeliji, a onda je Tajrik Džons uspeo da izbori mrtvu loptu i sada će skakati sa Gruzinom.

Pogrešio je Partizan, a sada će Virtus imati novi napad.

Beži lopta Partizanu, Tajrik Džons je pogrešio pod košem rivala. Virtus ima novi napad. Rejdžon Taker je prošao i lako poentirao, ostao je sam.

Težak šut Karlika Džonsa, protraćen novi napad crno-bleih iz Beograda.

KK Partizan - KK Virtus Foto: Mileta Mirčetić
21:00

(2/4) 08:01: Partizan - Virtus 23:19

Pogađa trojku Pokuševski! Ostao je sam, lepo se namestio sa centralne pozicije i nije mu bilo teško da pogodi uopšte. Sada je Virtus napao, ali Nilikina reaguje odlično, ipak ostaje lopta za tim iz Bolonje.

Protrčao je Polonara kroz odbranu, ali nije poentirao, a onda Dijuf izbacuje ovu loptu u aut.

Mario Nakić je ostao sam u uglu, ali maši trojku i on. Rejdžon Taker prodire pored Pokuševskog i poentira.

Završio je Aleksej Pokuševski na liniji penala i promašio je, a Taker pogađa.

20:54

(1/4) 00:00: Partizan - Virtus 20:15

Pravi korake Karlik Džons sada, nova greška crno-belih u napadu. Ovoga puta je pogrešio i plejmejker crno-belih. Pravi faul Dijuf sad na drugoj strani, Bonga je ostao sam ispod koša, ali je on fauliran od strane upravo centra Virtusa.

Faul u napadu pravi Bonga.

Greši i Virtus na drugoj strani, gube loptu, ali Partizan ne koristi tranziciju. Tajrik Džons je napao Polonaru, ali je Belineli napravio faul.

Pogodio je prvo bacanje Tajrik Džons, a pogodio je i drugo. Heket je promašio za tri poena, ostao je sam, onda je uhvatio loptu, šutirao je i Polonara, ali je i on promašio šut za tri poena. Promašio je Pokuševski zicer, ali je Tajrik Džons prikucao.

Šutira Taker i maši trojku.

20:49

(1/4) 02:12: Partizan - Virtus 16:15

Promašio je Vanja Marinković za tri poena, teška pozicija za kapitena Partizana koji je ostao u ćošku. Pravi faul sad Partizan na Toku Šengeliji. Greši Šengelija, a Sterling Braun ostaje sam u ćošku, ipak je promašio za tri poena.

Ajzea Kordinije uzima težak šut preko Karlika Džonsa i promašio je i on. Karlik Džons sad pokušava da probije, ali Kordinije pravi faul.

Veoma loš šut Bonge, pogodio je samo tablu. Klajburn pogađa iz posta.

20:45

(1/4) 04:12: Partizan - Virtus 16:13

Kakva sekvenca Partizana! Kordinije je promašio za tri poena, a onda Brendon Dejvis sjajno pronazali Vanju Marinkovića na ziceru, te on lagano postiže poene, pošto je ostao sam.

Iiii novi poeni za kapitena Partizana! Vanja je na odličan način ukrao loptu Morganu, otrčao je u kontru, a dobio je i sjajnu loptu i upisao je nove poene!

Na liniji penala je sada u Virtusu Ajzea Kordinije, koji postiže oba penala.

Sjajno se snalazi Tajrik Džons, Sterling Braun ga je pronašao pod košem, američki centar poentira, a Toko Šengelija pravi faul i biće to dodatno bacanje za energičnog centra crno-belih iz Beograda koji je stigao ovog leta.

Neverovatno težak šut pogađa Vil Klajburn. Loš šut Lundberga, a Morgan pogađa trojku.

20:39

(1/4) 06:12: Partizan - Virtus 9:5

Šengelija uzima loptu i ide na koš, ali Bonga pravi faul. Ante Žižić je potom imao zicer, ali je hrvatski centar promašio čisto polaganje, ostao je kratka na obruču. Tražio je čelendž Željko Obradović, ali neuspešan. Ostaje lopta za Virtus.

Pogrešio je trener Obradović. Izuzetno težak šut Šengelije, ali hvata Žižić i poentira ispod koša. Ispada lopta Lundbergu, a Klajburn poentira iz kontre. Smanjila je ekipa iz Bolonje na samo dva poena zaostatka.

Krenuo je Bonga u prodor, ispala je lopta, ali Brendon Dejvis hvata otpadak i daje poene.

20:35

(1/4) 08:01: Partizan - Virtus 7:1

Virtus je imao prvi napad, Metju Morgan je šutirao za tri poena i promašio je. Odmah doalze poeni Partizana na drugoj strani, Sterling Braun je bio siguran nakon lepe akcije .Tornike Šengelija je onda šutirao za tri, došlo je do još jednog napada.

Ide Sterling Braun do kraja na drugoj strani, odmah pogađa uz faul! Njegova četiri poena na početku, Met Morgan je napravio ličnu grešku.

Siguran je Sterling Braun, peti poen i to uzastopni. Ide na liniju penala i Toko Šengelija sada. Pogodio je Gruzin jedan penal. Ide dvojka Ifea Lundberga sa poludistance.

20:28

Veoma malo do početka utakmice...

Sve je spremno zap očetak novog meča u Evroligi.

19:54

Partizan - Virtus 37:32 (20:15, 17:17, -:-, -:-)

Partizan: Dejvis, Lundberg, K. Džons, Nilikina, Vašington, Koprivica, Marinković, Pokuševski, Braun, Bonga, Nakić, T. Džons

Virtus Bolonja: Kordinije, Belineli, Klajburn, Akela, Šengelija, Heket, Gražulis, Morgan, Polonara, Dijuf, Žižić, Taker

19:44

Grobari iz Arene poslali poruku namenjenu FK Partizan

Stiže poruka iz Arene

19:08

Iii dobro nam došli u Beogradsku arenu

Ove večeri se čitamo iz Beogradske arene, gde Partizan igra protiv Virtusa iz Bolonje u okviru petog kola Evrolige.

Crno-beli iz Italije još nemaju pobedu, a naši domaći crno-beli imaju sjajan skor od dve vezane pobede, te skor od dva trijumfa i dva poraza. Jasno je da je Partizan veliki favorit, baš zbog trenutnih forma ove dve ekipe.

Video: Tajrik Džons pred Virtus: Neće biti lakše, znamo za šta smo sposobni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA