Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    23. oktobar 2024 | 19:18

    Ok, od Davidovca je neuporedivo bolji, ali ... On može da doprinosi i bude koristan, čak da odigra i po neku fantastičnu utakmicu ali nije ono što nam primarno treba u smislu da jako brzo natsvimo tamo gde smo stali. Nama pod hitno treba dobar, klasičan centar, čista petica koja donosi pre svega čvrstinu pod košem. Krilni centar je svakako neophodan da bi smo bili potpuno zaokružen tim. Postavlja se pitanje koliko će vremena biti potrebno Petruševu da se uklopi i proigra onako kako može i zna? Veoma je čudno da se baš tačno posle povrede Bolomboja otvorila situacija da se Petrušev vrati.? Kao oporavili se centri u Olimpijakosu.? Ja bih pre rekao da je priča od strane Zvezde samo više konkretizovana.? Pominju se na petici Moneke i Rivero. Super. Moneke je bolja opcija ...Nego kako to sad samo što je počela sezona postoji mogućnost dovođenja ovih igrača? Zar nije bila priča da nema kvalitetnih petica na tržištu isl.? Da li je realno da Moneke, njegov menadžer kako god...bira Evro kup - Hapoel i Izrael koji je i ratu a ne Zvezdu i EL.? Tu priču ljudi u klubu mogu da pričaju samo idiotima. Ako postoji promil šanse da Rivero ili Moneke sad dođu, onda je taj transfer mogao biti gotovo 100% realizovan pre početka sezone, tj. na vreme. Očekivati da će Plavšić da bude pojačanje za ovaj nivo takmičenja je ludost. Ista je stvar i sa Davidovcem koji je jako loš već godinama.

  • Srcentije

    23. oktobar 2024 | 18:47

    Potpisao za moju Zvezdu... Dobro nek je živ i zdrav, a iako ne navijam za Partizan isto bih rekao i da je potpisao za Partizan, nije bitno ko za koga igra nego ko ima kakvu dušu, i Filip Petrušev je Ljudina, a ne kao onaj nosonja provokator i nula bogdanović exbatić... Jedino što će Filip da se jako muči sa ovim krpeljem aba ligom, ali to Ljudine VelikoSrbi moji Cigani i Grobari rešavaju što bi rekli Leskovčani po skraćen postupak, odnosno za kragnu pa bum... Svim Ljudinama je ispod časti da pomisle na aba ligu, a kamoli da je spominju, i u režiji svih ljudina ona će posle nekoliko borilačkih zahvata sa sve čelnicima i onima koji su je osnovali i priznali zajedno sa svim kroat klubovima, slovenč klubovima, milogor hungari i muslim klubovima biti zbačena sa 12 sprata solitera da se sve slomi kao ostarela turk vazna... Da je samo sreće da posle ove mučne 22 godine aba sama od sebe nestane i preko noći se ugasi kao trula šibica, pa da uz Večite svi Ljudinski Klubovi kao što su Budućnost, Mornar, i Mogren pristupe KLS i Kupu Radivoja Koraća... Crveno Belom Filipu Petruševu puno sreće i lepih koševa...

  • Rasomon

    23. oktobar 2024 | 18:45

    Srecno Filipe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA