Zavrti ovu igru, postoji milion razloga za to!

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Počinje Mozzartova NBA SLOT LIGA od MILION EVRA.

Srećan početak NBA lige svima koji slave! Razloga za slavlje ima najmanje MILION, jer uporedo sa početkom najjače košarkaške lige, počinje i NBA SLOT LIGA.

Vrtoglavnih MILION EVRA je nagradni fond NBA SLOT LIGE, koja je počeka 22. oktobra i traje do kraja NBA sezone. Sasvim dovoljno vremena da se i ti oprobaš u omiljenim slot igrama i uzmeš deo fonda u svoje ruke kroz dnevne džekpotove, nedeljne turnire, ali dnevne prize dropove.

Najveća poslaltica za sve fanove NBA liga, ali i ljubitelje dobrog slota, su NEDELJNI TURNIRI. Sve slot igre biće podeljene u NBA timove. Igrači će svakog dana čim izađe zvanična NBA ponuda moći da vide istu na stranici Mozzart NBA slot liga, zajedno sa igrama koje učestvuju, podeljenim po timovima. Danima kada NBA timovi igraju rezultati ostvareni na igrama timova koji su pobedili množiće se sa kvotom pobedničkog tima. Ukoliko budeš vrteo slot NBA kluba koji te večeri izgubi, računaće ti se regularan broj poena. Požuri, jer je prvi turnir počeo i traje do 27. oktobra, a nagradni fond je 3.000.000 dinara.

Zavrti ovu igru, postoji MILION razloga za to!

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos pred Real: Najteže gostovanje, imaju moćan tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA