Filip Petrušev se vraća u Crvenu zvezdu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Dugo se čekalo, pričalo se celo leto, ali konačno dolazi do epiloga posle svih oporavaka u Olimpijakosu - Filip Petrušev se vraća u Crvenu zvezdu nakon samo malo više od jedne sezone, prenosi Meridian sport, a do istih informacija je došao i Telegraf!

Filip Petrušev je tokom čitavog leta bio želja Crvene zvezde za poziciju krilnog centra, praktično je sve bilo i dogovoreno između dva kluba i igrača, ali su povrede Nikole Milutinova i Mustafe Fala doprinela da srpski reprezentativac ostane u ekipi Olimpijakosa.

Međutim, kako su se oporavili Nikola Milutinov i Mustafa Fal, mesto Filipa Petruševa je ostalo prava enigma, pa je Zvezda iskoristila šansu i uspela da ubedi košarkaša da se vrati na Mali Kalemegdan.

Petrušev je ove sezone za četiri meča u Olipijakosu skupio 43 minuta, a imao je prosek od 5.0 poena, 2.5 skoka i 0.5 asistencija u crveno-belom dresu iz Pireja.

Nakon povrede Džoela Bolomboja, čini se i kao da Zvezda nije završila sa svojim pojačanjima, te se očekuje još jedan visoki igrač, koji bi trebalo da odmeni prvog centra crveno-belih.

(Telegraf.rs / Meridian Sport)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jsd sa jna

    22. oktobar 2024 | 21:17

    rumeni da traži da mu se udari zabrana igranja jedno 3 meseca minimalno

  • CG

    22. oktobar 2024 | 21:25

    Ovo znaci odlazak Plavsica. Zato, u pamet se mladi igraci, FMP vas iskoristi jednokratno i odbaci, dok se veliki postaje u velikom klubu. U Humskoj.

  • Miša

    22. oktobar 2024 | 21:42

    Ako vas Miško ne demantuje do zore, shvatiću vas skoro pa ozbljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA