Srbi "ovoliko" vole Nikolu Jokića: NBA objavila "lude" brojke zbog kojih je jasno zašto Srbija ne spava

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mečevima Boston Seltiksa i Njujork Niksa, kao i Los Anđeles Lejkersa i Minesote počinje nova sezona NBA lige u kojoj navijači u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju nastupe Jokića, Bogdanovića i ostalih srpskih internacionalaca.

Shodno početku nove sezone, NBA liga je objavila zvanične podatke koji se odnose na Srbiju, a oni jasno ukazuju da je Nikola Jokić glavni razlog zbog kojeg "nema spavanja".

- Srpski navijači 8 puta češće biraju Denver Nagetse na NBA aplikaciji nego bilo koji drugi tim. U Srbiji su Nagetsi najgledaniji tim na NBA League Pass-u, sa više od 320% gledalaca u odnosu na prosečan broj gledalaca drugih timova. Nagetsi imaju 6 puta više pratilaca iz Srbije na Instagramu u poređenju sa prosekom timova.

Prošle sezone, 19 od 20 najgledanijih utakmica na League Pass-u bile su utakmice Nagetsa. Gledanost NBA prenosa na Arena Sportu povećana je za 61 odsto, dok su utakmice vikendom beležile porast gledanosti za 52 odsto, i to sve zbog Srbina - stoji u objavi lige.

Da podsetimo, prvi meč u sezoni, Denver igra u noći između četvrtka i petka kada igra protiv Oklahoma Siti Tandera.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA