Bivši fudbaler Partizana bio na meču Budućnost - Zvezda: Evo kako je reagovao na pesmu Varvara

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mnogo prašine se podiglo posle duela Budućnosti i Crvene zvezde u ABA ligi, u kom je beogradski tim upisao tesnu pobedu 75:73. Razlog su brojni skandali, a najviše oni u kojima su dominirali navijači.

Sve je počelo izbacivanjem predsednika Upravnog odbora crveno-belih Željka Drčelića posle žestokih reči koje je razmenio sa sudijama na čelu sa Sašom Puklom, a zatim je u verbalni sukob sa nekim iz prvih redova ušao i Nemanja Nedović.

Tada su navijači domaćeg tima zapevali uvredljivu pesmu na račun supruge beka Zvezde, na šta je on odgovorio potezima do kraja okršaja. Posle meča se oglasila i njegova supruga, ali brojni drugi ljudi.

Na tribinama nije bilo navijača gostujućeg tima, kako to obično biva u duelima visokog rizika u regionalnom prvenstvu, ali jeste nekih poznatih lica. Između ostalih, tu je bio i kapiten FK Budućnost Petar Grbić.

Bivši fudbaler brojnih ekipa, između ostalih i Partizana, našao se u prvim redovima do terena, a tokom meča je usnimio i navijače, popularne Varvare tokom jedne od pesama kojom su podržali svoj klub.

Grbić nije stavio nikakav opis rečima, ali jeste tri plava srca.

petar Grbić i Varvari Foto: Printskrin / Instagram / petar_14

Fudbalerima Budućnosti u aktuelnoj sezoni ide dobro i apsolutni su lideri Prve CFL sa šest bodova više u odnosu na Petrovac, pa je i raspoloženje u ovom taboru daleko bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Varvari vređali suprugu Nebojše Čovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sekula

    22. oktobar 2024 | 19:23

    Sećam se fudbalske utakmice Uvezda Budućnost devedeset i neke, tada smo bili braća, došli na sever, poklonili im bubnjeve, a sada smo im najomraženiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA