Partizan pušta Lundberga da igra protiv Srbije, propušta večiti derbi?

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Na sajtu košarkaškog saveza Danske objavljen je preeliminarni spisak reprezentacije za meč protiv selekcije Srbije, koji se igra 21. novembra.

Ono što je pomalo iznenadilo navijače jeste ime Ifea Lundberga na spisku Danaca, uprkos tome što se utakmica sa Srbijom poklapa sa večitim derbijem.

Osim njega, tu je i zvezda Olimpije iz Milana Ševon Šilds, koji će tom timu doneti veliki kvalitet u slučaju da zaigra.

Ceo spisak sadrži sledeća imena: Adam Hede-Andersen, Andreas Holst, Darko Jukić, Frederik Drejer, Gustav Knudsen, Gustav Sur Jessen, Ife Lundberg, Jonatan Klusman, Kevin Larsen, Lijam Čerčil, Mads Bonde, Markus Meler, Silvester Berg, Šejvon Šilds, Tobijas Jensen, Tomas Atli Bjarkason.

Ipak, ovo je i dalje preeliminarni spisak, pa je prerano donositi zaključke pošto do utakmice ima skoro mesec dana. Nema nikakve sumnje da će klub raditi u svom najboljem interesu.

(Telegraf.rs/basket.dk)

Video: Prvo obraćanje Predraga Mijatovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. oktobar 2024 | 14:44

    Pa JSD je poznato pl tome da ne pušta igrače da igraju za Srbiju, ali da igraju protiv Srbije im je prioritet, kako sportski tako i politički, u skladu sa vrednostima svojih osvajača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA