Skandal u Podgorici: Prvi čovek Zvezde izbačen iz hale, obezbeđenje ga izvelo iz Morače

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 33

Košarkaši Crvene zvezde u Podgorici igraju meč petog kola ABA lige protiv Budućnosti i meč koji nosi epitet derbija opravdava očekivanja.

Kao i uvek, vrela atmosfera u hali "Morača" dodatno utiče na igrače na terenu i veliki naboj prati okršaj dva tima, koja pretenduju na najviši plasman. Shodno svemu tome, došlo je do dodatnih tenzija u trećoj deonici.

Epilog rasprave sa klupom Zvezde sredinom trećeg kvartala bilo je i isključenje za nekog od ljudi iz crveno-belog tabora, a nakon kratke pauze i misterije ko treba da izađe videli smo da se radi o prvom čoveku kluba.

Glavni sudija Saša Pukl prekinuo je meč i nije dao da se nastavi dok Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora ne izađe, što se posle žustre rasprave i dogodilo.

Obezbeđenje je Drčelića ispratilo iz hale i tek onda dozvolilo da se nastavi meč.

(Telegraf.rs)

Video: Teška povreda Bolomboja, koleno mu samo proklizalo, izneli ga sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    21. oktobar 2024 | 21:03

    Некада је Мило седео у ложи са Боканом и са уживањем гледао како се вређају и пљују играчи Црвене звезде. Сад исто то ради и Јаков Милатовић, седи са Боканом и церека се, а Срби га довели на власт. Јел се променило нешто у Црној Гори од 2020?

  • Dejan

    21. oktobar 2024 | 21:43

    Potpino nebitna pobeda, bolje da smo izgubili 50 razlike nego da uzgubimo Bolomboja. Covic je zbog svoje tvrdoglavisti unistio jos jenu sezonu. Pocinjes evrogu sa jednim centrom koji mora svakog drugog dana da igra 30 minuta i normalno je da ce da se povredi.😡

  • Cv

    21. oktobar 2024 | 20:55

    Sta je tu skandal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA