Petrušev propustio meč Olimpijakosa, Milutinov se vratio posle mesec dana: Hoće li Filip ostati u Grčkoj?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Povreda je stvar prošlosti za Nikolu Milutinova, koji se posle skoro mesec dana pauze vratio na parket i konačno zaigrao u novoj sezoni za Olimpijakos. Njegov tim porazio je Kadicas u gostima 77:61, a on se čak i istakao.

Srpsju centar je ubacio 12 poena, a imao je i pet skokova i dve asistencije, čime je pomogao timu da se domogne lagane pobede.

Filipa Petruševa nije bilo u timu za ovaj meč, što nije prvi put u sezoni da se nešto tako događa, ali može biti dodatni znak da je posle povratka Milutinova njegovo mesto potencijalno prekobrojno.

Crvena zvezda je u potrazi za četvorkom, mada prema rečima Miška Ražnatovića pregovora sa Petruševim nije ni bilo. Svakako da ovo može da zagolica maštu navijača.

Inače, najbolji pojedinac na meču bio je Saša Vezenkov sa 20 poena, dok je još jedan Filipov konkurent Alek Piters ubacio 11.

(Telegraf.rs)

Video: Milutinov u društvu lepše polovine stigao na proslavu olimpijaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavuj

    21. oktobar 2024 | 21:45

    Postoji li bar jedan dan kada niste objavili neku vijest koja nagovještava dolazak Petruševa u CZ? Dokle više to navijačko pisanje , pa vi više pišete o njegovom povratku nego što Čović govori o tome. Čovjek ne igra zbog toga što se Milutinov treba razigrati, a on će igrati u sledećem kolu EL. Koliko puta zalizani treba da vam demantuje udarne vijesti o dolasku u CZ? Pretjeraste.

  • Varvari poturice

    21. oktobar 2024 | 20:33

    Opet o Petruševu,ni da se Njegoš digao nebi se toliko pisalo ...majko sveta

  • Eto tako

    21. oktobar 2024 | 20:26

    Ma ko ga j… vise kad nije htjeo odmah da se vrati u Zvezdu tako muni treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA