Svetislav Pešić o Nebojši Čoviću: "O njemu možete da pričate ovako ili onako, ali..."

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Selektor Srbije Svetislav Pešić gostovao je na RTS 1 u Oko magazinu, gde je pričao o odluci da ostane na klupi Orlova posle razgovora sa predsednikom KSS Nebojšom Čovićem.

Voditelj ga je upitao i o čemu su on i Čović razgovaraili i šta mu je rekao kada je došao na čelo Saveza i kako je on reagovao na to.

- Šta on meni može da kaže (smeh). On je novi predsednik, formira novi tim i ulazi sa velikim ambicijama i odgovornošću. Nebojša kao Nebojša, o njemu možeš da pričaš ovako ili onako, ali iza njega su rezultati. On ima način kako stiže do rezultata, naravno da i njemu treba pomoć, ne samo moja nego čitave košarkaške Srbije - rekao je Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić poslao poruku sa konferencije: "Da svi klubovi, Partizan, Zvezda, budu pod zastavom Srbije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko Topalović

    21. oktobar 2024 | 18:51

    Da, ima način na koji postiže rezultate. Ali taj način je za sve poštene i normalne ljude u najmanju ruku nemoralan da ne upotrebim neke druge reči jer mi nećete objaviti komentar, mada sumnjam i da će te ovo objaviti.

  • Slobo

    21. oktobar 2024 | 20:33

    Coki te ubedio cim su stigle pare na racub KSS!Pirocanas Pesic postao ,,veliki patriota,,cim je u mislima video ,,novo,,stanje na svom racunu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA