Zvezdi umalo ubacio dabl-dabl, pa se povredio protiv Baskonije: Laprovitolu izneli sa terena, svi su zabrinuti

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Barselone poraženi su u ACB ligi od Baskonije, nakon što su uz pomoć sudija došli do pobede nad Crvenom zvezdom u Evroligi, ali taj poraz boli daleko više pošto su izgubili na neodređeni period Nikolasa Laprovitolu.

On je u jednom od napada izgubio balans nakon kontakta sa Timotijem Luvavu-Kabarotom, te je izvrnuo skočni zglob i morali su da ga iznesu sa terena jer je bio onemogućen da se kreće samostalno.

- Povreda ne izgleda dobro, ali videćemo da li ćemo imati sreće i da li je manje ozbiljna nego što trenutno mislimo - rekao je Đoan Penjaroja na konferenciji za novinare posle utakmice protiv Baskonije.

Trener je istakao da će ostatak tima "morati da napravi korak napred i nadoknadi izostanak Laprovittole dok bude van terena".

I dalje se ne zna koje je stanje povrede, testovi će morati da budu urađeni kako bi dobili jasniju sliku o dužini odsustva.

Laprovitola je protiv Zvezde u Evroligi odigrao solidnu utakmicu postigavši devet poena i podelivši sedam asistencija za skoro 30 minuta koliko je proveo na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA