Željko Obradović dobio ovacije u Zadru, pa se nasmejao pred novinarima: "Nešto sam čuo, nešto ne..."

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Upisali su košarkaši Partizana pobedu u okršaju sa Zadrom u dvorani "Krešimir Ćosić" 75:71 i tako u dramatičnoj završnici uspeli da održe maksimalan skor u ABA ligi - 5-0.

Crno-beli su ispustili solidnu zalihu sa poluvremena i dozvolili su rivalu da serijom 21:5 povede u drugom poluvremenu, ali je u odsudnim momentima Partizan uspeo da se snađe.

Trener ekipe Željko Obradović se obratio javnosti posle meča, a istakao je da je njegovom timu falilo entuzijazma i pomenuo duplo kolo Evrolige.

- Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće, s obzirom kako su izgledali protiv Budužnosti pre sedam dana. Bilo je očekivano da će sve dati večeras, i da igraju najbolje moguće, igrali su sa entuzijazmom i željom, sve što je nama falilo. Razlog je sigurno jedan naše dve utakmice u Evroligi. Nije to nešto što nećemo popričati sa našim igračima, ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja šta se događa na terenu. Uspeli smo da dobijemo, pre svega čestitke Zadru na dobroj utakmici i mojim igračima jer smo pronašli način da upišemo pobedu.

Još jednom ga je lepo dočekala zadarska publika, što mu se posebno dopalo.

- Još jednom hvala svima. Zadarska publika razume košarku, bilo je tu mnogo duhovitosti, dosta lepih stvari za vreme utakmice, nešto sam čuo, nešto nisam. Meni je drago da je bila lepa atmosfera u dvorani i još jednom se zahvaljujem svim ljudima aplauzu lično meni, ali i kako su nas dočekali - rekao je Željko Obradović.

Partizan naredni meč igra u sredu u Evroligi, a u Beogradsku arenu dolazi Virtus.

(Telegraf.rs)

Video: Šou Željka Obradović na tajmautu: "Igrate vašu privatnu utakmicu, dodajte bre tu loptu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA