Andrej Kostić sijao protiv Vršca u KLS: Vojvodina u "derbiju" slavila sa +35, Zemun uzeo brejk u Novom Pazaru

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Završeno je i treće kolo KLS-a, gde je briljirao i mladi Andrej Kostić koji je budućnost srpske košarke, a koji nastupa na dvojnoj registraciji u timu Dinamika. Ekipa iz Beograda je bila bolja od Vršca, Vojvodina je slavila protiv OKK Beograda, a Mladost je bila bolja od Novog Pazara.

Derbi ovog kola je trebalo da predstavlja upravo utakmica u Beograd između domaće ekipe OKK i Vojvodine, ali gosti iz Novog Sada su još jednom pokazali zašto su i najveći favorit da se prošetaju do prvog mesta u ovom takmičenju.

Stara dama iz Novog Sada je slavila sa ogromnih 99:64, te su već na poluvremenu imali prednost od 20 poena, čime su i rešili ptianje pobednika. Kasnije je ta prednost samo porasla na ogromnih 35 poena. Najbolji na ovom meču bio je Dingl sa 18 poena u pobedničkoj ekipi, Ašćerić je dodao 14, Rebrača 13, Stajčić 12, a Banjac 11. Kod OKK Beograda, najbolji je bio Đulović sa 21 poenom, dok je dvocifren bio i Nikolić sa 10 poena.

U Novom Pazaru je ekipa Mladosti iz Zemuna došla do brejka sa 90:71. Gašić je dao 20 poena, a dvocifreni su bili i Slavinskas sa 15, Stepanović sa 14, Fundić sa 13 i Milenković sa 10. Kod Novog Pazara je najbolji bio Tali sa 17 poena, Abdulrahim je dodao 14, a Nekić 15.

Još jedan meč je odigran u Beogradu, a tu je Dinamik slavio protiv Vršca sa 109:80. Na ovom meču je igrao i Andrej Kostić, koji je postigao 18 poena za 25 minuta igre. On je imao i dva skoka, te dve asistencije, ali i četiri izgubljene lopte. Osim njega, istakli su se i Lakić sa 20 poena, Ristić je dodao 18, a Robinson je dodao 17. Dvocifren je bio i Lugić sa 11 poena.

Kod Vršca su najbolij bili karter i Popović sa po 17 poena, Palmer je dodao 14, a Miling 13.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA