Ljulj pogodio čuvenu "mandarinu" kao Kecman: Ni sa 37 godina "kralj" španske košarke se ne zaustavlja

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Više nas i ne iznenađuje kada vidimo da Serhio Ljulj da neki lud koš. Bilo za pobedu ili čisto, ljudski rečeno, za svoju dušu. Tako je bilo i na današnjoj utakmici protiv Đirone, koju je Real Madrid ubedljivo dobio sa 95:67.

Dominirao je Real Madrid od početka do kraja na ovoj utakmici, dobio je i svaku pojedinačnu četvrtinu, pa se već posle nekih 25 minuta košarke i znalo da će Kraljevići odneti trijumf nad Đironom, jer su imali nenadoknadivu prednost.

A onda... Baš na kraju tog trećeg kvartala, šut izdaleka. Od koga drugog nego od pomenutog nekrunisanog "kralja" španske košarke.

Zaleteo se Ljulj sa oko tri četvrtine terena, bacio loptu iz sve snage i pogodio čuvenu "mandarinu". Lopta je kroz obruč prošla kao kap uz zvuk sirene.

Uz pomenutu trojku, Real je stigao do +27 pred završni kvartal, da bi u završnoj deonici dodao još jedan poen na pomenutu razliku za konačnu pobedu.

Jedan poen falio je Ljulju za dvocifren učinak, dok su najefikasniji bili Fakundo Kampaco sa 14 poena, koliko je imao i Mario Hezonja, ali i Valter Tavares, dok je Havijer Ratan-Majers ubacio 13 poena. Za Đironu se istakao Aljami Duram sa 21 poenom.

(Telegraf.rs)

Video: Majk Daumu posle poraza od Barselone: Oni su fantastičan tim, uložili smo neverovatan napor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA