Hit scena ispred hotela pred meč Partizana: Klinci dobacili Lakiću da se vrati u Zadar, a onda se predomislili

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ne treba ni polemisati koliki trag je ostavio Arijan Lakić u Zadru tokom prethodne dve sezone. One su mu, na kraju krajeva, i omogućile da se probije i da dospe u redove Partizana, a upravo će se danas vratiti na svoj stari teren u dvoranu "Krešimir Ćosić".

Momak rođen 2000. godine prošle sezone je u Zadru beležio 9,6 poena uz 3,9 skokova i 3,4 asistencije za 10,7 indeksnih poena. Ove sezone je pod okriljem Željka Obradovića dobio šansu samo na dva meča - protiv Cibone kada je upisao pet poena i protiv Studentskog centra kada nije imao poenterski učinak uz jedan skok.

On se našao u srcu jedne simpatične situacije ispred hotela u kojem je Partizan smešten pred meč u Zadru, a što je uhvatilo oko klupske televizije.

Naime, dva mlada navijača Zadra sačekala su Lakića ispred hotela kako bi dobila potpis, a nakon što im je Arijan izašao u susret dobacili su mu "da se vrati u Zadar".

Međutim, jedan od njih se brzo predomislio, pa smo dobili situaciju koja se proširila internetom "ne, ne, bolje ti je u Partizanu", rekao je klinac i nasmejao Lakića.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Majk Daumu posle poraza od Barselone: Oni su fantastičan tim, uložili smo neverovatan napor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA