"Ovde je prelepo, baš sam srećan!": Pogledajte kako je Zvezda ugostila dečaka čija je priča potresla Srbiju

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaški klub Crvena zvezda sinoć na meču protiv Barselone u Evroligi je ugostila Viktora Stojanovića na meču protiv Barselone u Evroligi koji je u žižu javnosti došao prethodnih dana kada je podelio svoje životne probleme i poteškoće sa kojima se bori on kao dečak i njegova porodica.

U Zvezdi su se dogovorili i napravili jedan prelepi gest, poklonivši mu dres kluba koji voli, a on ni u jednom trenutku nije krio oduševljenje zbog toga.

Tokom utakmice je dao kratku izjavu o tome kako se oseća zbog toga što je prisustvovao ovom događaju iz prvih redova i zbog poklona koji su ga usrećili.

- Ovde na terenu Crvene zvezde je mnogo lepo, prelepa atmosfera. Baš sam srećan što sam dobio dres Crvene zvezde. Hvala vam puno - rekao je mladi Stojanović.

Naime, Viktor je rođen sa deformitetom noge i mora da hoda sa štakama, a najgore od svega je to što je u školi na meti svoj vršnjaka.

- U školi me zadirkuju, kažu kupi nogu na kiosku. Viktor (13) iz Niša se, nažalost, svakodnevno suočava sa velikim izazovima zbog smanjenog lučenja hormona rasta i iščašenja kolena koje mu otežava kretanje. Da muka bude veća, sa dve sestre i ocem živi u skučenom stanu na petom spratu zgrade bez lifta! - rekao je Viktor, a prenosi Fondacija "Srbi za Srbe".

Inače, čitava porodica Stevanović se nalazi u veoma teškoj situaciji, otac Goran ima troje dece. Najmlađa je Vasilija koja ima devet godina, dok Andreja ima 16 i po godina i do sada je imala čak 27 operacija na nozi.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slabi

    19. oktobar 2024 | 12:56

    Pratio sam pricu. Ovo je sad stvarno lepo. Nije Srbija za slabe.... Mozemo da pricamo sta hocemo za druge, ali to kakva je neka nacija najbolje se vidi po tome kako se odnosi prema slabima i nemocnima (kucno vaspitanje).....

  • xcc

    19. oktobar 2024 | 13:56

    Ako hoce zvedza damu se uradi intervencija van Srbije da dete moze normalno da zivi.Mogu jos i malo kucice da naprave sta je to za igrace bilo kojeg sporta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA