Jović dvocifren završio predsezonu i spremno čeka start NBA lige

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Majamija na perfektan način zatvorili su predsezonu u NBA ligi, i to posle preokreta protiv Memfisa za četvrtu pobedu - 114:109!

Čak sedam igrača Majamija su bili dvocifreni u ovoj utakmici, uključujući i srpskog reprezentativca Nikolu Jovića koji je meč završio sa 11 poena i četiri asistencije.

Probio je Jović nekoliko puta odbranu Grizlija i pokazao da bi mogao da bude važan igrač sa klupe u sezoni koja polako kuca na vrata.

Uključujući i Vejra, Kristofera, Pele Larsona, Kešada Džonsona i Zajona Pulina - momaka iz Letnje lige koji su, prema navodima medija u SAD, ostavili dobar utisak. To se posebno odnosi na Džoša Kristofera koji je bio MVP Letnje lige, a koji je ubacio 17 poena Memfisu.

Vejr je upisao 16 poena, sedam skokova i neke blokade i ukradene lopte, uz napomenu da su Džimi Batlet i Bam Adebajo odmarali ovoga puta.

Memfis je, inače, imao +10 na početlu poslednje deonice, dok je njihov najefikasniji igrač bio Bejn sa 19 poena. Dža Morant je dodao 17 poena, osam skokova i šest asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA