Kakvog rukija ima Lebron Džejms: Neht može da bude hit! Postigao 35 poena, a 20 vezanih dao u 4/4 i produžetku

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa došli su do pobede protiv Finiks Sansa sa 128:122 nakon produžetka, gde je izbriljirao Dalton Neht, novajlija u redovima čuvenog NBA tima! On je praktično sam i doneo pobedu svom timu.

Lejkersi su dosta bolje započeli meč, nakon prve četvrtine su imali vođstvo od pet poena, da bi u psolednju deonicu ušli sa zaostatkom od čak osam.

Međutim, u toj poslednjoj deonici se pojavio upravo Dalton Neht, koji je pokazao da bi mogao biti i najveća "krađa" ovogodišnjeg "slabog" NBA drafta. Naime, Neht je preuzeo doslovno sve na sebe u poslednjoj deonici, kao i u produžetku, gde je postigao čak 20 uzastopnih poena za svoju ekipu i tako joj i doneo pobedu.

Ovaj meč je Neht završio sa 35 poena, uz sedam skokova i jednu asistecniju. Imao je i odličnu pomoć u vidu Entonija Dejvisa, koji je takođe imao 35 poena, ali i 10 skokova, dok je Ostin Rivs dodao 18 poena uz osam skokova. Lebron Džejms nije igrao na ovom meču, ali jeste njegov sin Broni, koji je imao četiri poena i dva skoka.

Kod Finiksa je najbolji bio Devon Buker sa 22 poena, Kevin Durent je imao 19 poena, te osam skokova i asistencija, Jusuf Nurkić je dodao 15 poena uz sedam skokova, a Tajus Džons 11 poena, uz pet asistencija

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA