Filip Petrušev dogovorio sve sa Zvezdom? Novi obrt, crveno-beli blizu velikog pojačanja?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Delovalo je da je čitava situacija oko Filipa Petruševa gotova priča i da će igrač ostati u Olimpijakosu shodno povredama sa kojima se klub suočio, ali se situacija izgleda opet promenila i igrač je navodno nadomak Crvene zvezde!

Kako javljaju "Sportske.net", beogradski crveno-beli su se dogovorili sa igračem i on će uskoro zadužiti opremu kluba. Dodaje se da će na poziciji krilnog centra deliti minutažu sa Majkom Daumom, pa će za razliku od prvog mandata više igrati na tom mestu nego na petici.

Situacija u Olimpijakosu nije sjajna, na pozicijama centara konkurencija su Mozes Rajt, Mustafa Fal i Nikola Milutinov, koji izlazi iz povrede, dok su na mestu četvorke neprikosnoveni Saša Vezenkov i Alek Piters.

Srbin je dobio koliko-toliko prostora u ovoj kampanji, ali minutaža ni blizu ne odgovara onome što on želi. Na tri meča u Evroligi je u proseku igrao oko dvanaest minuta i imao 5.7 poena uz 2.7 skokova, dok je na jedinom meču u šampionatu Grčke dao 16 poena uz 5 skokova. Odličan je bio i na Superkupu sa prosekom od 18 poena i 8.5 skokova na dva duela i tada kupio ostanak u timu.

Petrušev je u sezoni 2022/23 nosio dres Zvezde, a nakon toga se nakratko oprobao u NBA u redovima Filadelfije i Sakramenta. Tamo nije uspeo da se izbori za mesto, pa se vratio u Evropu.

Tokom leta je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio bronzanu medalju sa reprezentacijom Srbije, a prošle godine je uzeo i srebro na Svetskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodan pad FIlipa Petruševa nakon duela sa Ledejom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    17. oktobar 2024 | 11:50

    Aaaaaa samo polivaj Čovke magijoooo

  • Aca

    17. oktobar 2024 | 11:48

    Toooo, idemooooo...

  • BOBA

    17. oktobar 2024 | 11:48

    Najzad,i kada je prvi put došao u Zvezdu tvrdio sam da je naš najtalentovaniji centar ,Petrušev je sazreo,skočan,pokretljiv,biće pojačanje za Zvezdu,još jedan reprezentativac Srbije u ekipi,bravo za upravu i struku,uklopiće se vrlo brzo,tanki smo na poziciji 4, idemooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA