Karlik Džons imao zanimljivu opasku na prazne tribine koje čekaju Partizan protiv Makabija

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana porazili su Bajern u utorak, a već u četvrtak u Beogradu igraju i protiv Makabija. Ovog puta kao gosti i to pred uglavnom praznim tribinama hale "Aleksandar Nikolić".

Jedan od najboljih igrača crno-belih protiv Nemaca Karlik Džons je pred okršaj četvrtog kola Evrolige istakao jednostavno da želi trijumf.

- Intersanatna utakmica, pokušaćemo samo da nastavimo niz pobeda - govori Džons.

Oslonio se na pobedu protiv Bajerna.

- Velika pobeda je iza nas... Makabi je dobra ekipa, igraju brzo, igraju ofanzivno i napadački pa će nam cilj biti da ih usporimo. Potrebno je da igramo našu igru, da budemo mi, da radimo ono što radimo sve vreme, da delimo loptu, da pazimo na loptu, igamo odbranu i tako da bude 40 minuta.

Za njega ne postoji pritisak, iako kaže da se može reći da je malo lakše posle pobede.

- Može da se kaže tako... Ali, iskreno, ne osećam nikakav pritisak. Za mene je svaka utakmica ista i takav je naš pristup, takav treba da bude kao tim. Svaku utakmicu isto pristupamo, mislim da smo uzbuđeni svaki put pre izlaska na teren.

Dupla nedelja kod njega budi dobar osećaj.

- Nema mnogo vremena da se spremimo, ali je dobar osećaj, brzo se moramo adaptirati na situaciju. Polako ulazimo u ritam sa više utakmica i manje odmora. Radujem se utakmici sa dobrim timom pa da vidimo koliko možemo.

Kaže da za njega nije ništa novo utakmica pred praznim tribinama.

- Da, to će jedino biti malo drugačije. Imali smo već neke test utakmice pred praznim tribinama u pripremi sezone i mislim da je to bilo dobro za nas jer sada imamo tu situaciju. Prazna hala će nam, ako ništa drugo, omogućiti bolju komunikaciju tokom same utakmice, bolje ćemo čuti jedni druge - zaključio je Karlik Džons.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons o Lu Dengu, Srbiji i omiljenim igračima Orlova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA