Neverovatna jagma za karte za meč Zvezda - Barsa: Na ulaznicu za susret Evrolige će se čekati satima

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tri pobede u Evroligi bez poraza postavili su Zvezdu na sam vrh tabele i postoji realna mogućnost da crveno-beli tim čak bude i jedini bez poraza posle uvodna tri kola, ako Monako večeras bude poražen od Barselone.

A upravo sa Barselonom Zvezda igra svoj naredni meč u 4. kolu Evrolige u Beogradskoj areni, a danas su za taj meč puštene u prodaju ulaznice. I malo je reći da će se do njih jako, jako teško doći...

Ako znamo da je Zvezda prodala preko 10.000 sezonskih ulaznica, to znači da je u prodaju pušteno negde između 6.000 i 7.000, a za njima vlada prava jagma.

Kada se uđe na zvaničan sajt za prodaju ulaznica tickets.rs, navijači dobijaju poruku koliko ljudi čeka ispred njih da dođe do vrednog parčeta papira.

U momentu kada smo mi pokušali da vidimo šta se dešava, čak 7.219 osoba bilo je u redu ispred da kupe ulaznicu za meč Zvezda - Barsleona. U prevodu, čekaće se satima...

Tickets.rs, karte Zvezda - Barsa Foto: Tickets.rs / Printscreen

Zapravo, ako već sve ulaznice ne planu odmah.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA