Ostoja Mijailović o isplaćenom poreskom dugu Partizana: "Mi smo primer, više nećemo dugovati ni dinar"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Samo par sati pre nego što je Partizan pobedio Bajern u Areni u 3. kolu Evrolige, predsednik kluba Ostoja Mijailović podelio je sa navijačima vesti o otplati kompletnog poreskog duga prema Srbiji u iznosu od šest miliona evra.

Samim tim, Partizan sada nema više dugova po tom osnovu, o čemu je između ostalog za TV Partizan pričao i sam Mijailović, koji je rekao da je sinoć ipak mnogo važnija ta pobeda na terenu protiv Bavaraca.

- Važnija je pobeda protiv Bajerna, jer je prva u Evroligi, što je primarno takmičenje za koje se borimo - rekao je Mijailović.

Dugovanja nisu bila mala, ali je Partizan uspeo da pronađe način da ih reguliše i Mijailović kaže da je to velika pobeda svih u klubu.

- Što se tiče druge pobede, dugo se borimo za nju. Klub je 20 godina pokušavao da stabilizuje poreski dug i mislim da smo veliku stvar napravili. Kompletan dug smo vratili prema Republici Srbiji, naša država je to zaslužila, jer godinama finansira Partizan. Mi treba da budemo primer kako treba funkcionisati u odnosu sa državom. Od sada Partizan neće dugovati niti jedan dinar poreza - jasno je podvukao Ostoja.

Kaže da je klub sada na stabilnim nogama, a da će sav novac koji prihoduje Partizan trošiti na poslovanje.

- Biće jednostavnije, stabilizovanije. Ono što prihodujemo to ćemo da trošimo na ekipu i funkcionisanje kluba. To je ono čemu smo težili sve ove godine - izjavio je Ostoja.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    16. oktobar 2024 | 12:21

    Primer cega...??? Da dugujete enormne pare za porez a pri tom poslujete bez blokade racuna...??? Ako ste primer toga onda ste pokazali drzavi i firmama da moze da se tako posluje...samo je bitno koga znas i koga treba da pozoves....

  • Fgh

    16. oktobar 2024 | 12:28

    Primer bahatosti....normalno je valjda placati porez a ne praviti od toga kao da ste ucinili nesta sto niste morali...

  • Vaske

    16. oktobar 2024 | 12:22

    E mija limarčino pokri se mokrom krpom po glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA