Najatraktivnija novinarka Evrolige ostala u čudu zbog poteza trenera Fenera posle poraza od Zvezde

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najatraktivnija voditeljka Evrolige, Turkinja Deniz Aksoj, ostala je u čudu posle utakmice između Fenerbahčea i Crvene zvezde zbog reakcije trenera domaćeg tima Šarunasa Jasikevičijusa!

Fener je ubedljivo poražen na svom terenu rezultatom 76:57, te otuda i ne čudi nezadovoljstvo Litvanca koji je u svega nekoliko sekundi dao obaveznu izjavu i - pobegao!

- Nisam mogao dobro da vodim ekipu i nismo mogli da pokažemo dobru timsku igru. Nema ništa više da se kaže - kratak je bio Jasikevičijus.

Šarunas Jasikevičijus Foto: Printskrin/EON/Sport Klub

Deniz kao da nije mogla da veruje šta se desilo, pogotovo što je nešto ranije imala duže razgovore sa trenerom Zvezde Janisom Sferopulosom i igračima crveno-belih.

Inače, Deniz je prošle sezone dala intervju za Telegraf u kom je otkrila kako se uopšte našal u ulozi voditejke Evrolige.

- Odrastala sam u svetu košarke. Moj otac je nekada bio timski lekar Efes Pilsena, tako da sam zaista odrasla u areni gde me je košarka okurživala. Volim košarku odmalena. Studirala sam medije na Univerzitetu Katolika u Italiji, u Milanu, i tako sam povezala svoju strast i ljubav. Tako je "nastao" moj posao - rekla je Deniz koja je otkrila koliko joj se sviđa Beograd:

- Volim Beograd! Volim sve u vezi Beograda. Ćevapčići su verovatno jedno od mojih omiljenih jela. Ljudi su tako gostoljubivi i topli. Uvek. I noćni život Beograda... Bili smo tamo nakon što je Efes osvojio Evroligu i bili smo se sa timom do jutra. Bilo je to za mene lepo sećanje na Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA