Lesor više nije tu, a drugi Francuz već osvojio srca Grobara: Zna sve pesme na srpskom i peva kao da je domaći

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana ostvarili su sinoć prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, pošto su na domaćem terenu pred preko 20.000 navijača u Beogradskoj areni savladali minhenski Bajern - 86:78.

Presudno za krajnji ishod bilo je prvo poluvreme, koje je ubedljivo pripalo crno-belima, a na terenu se moglo videti kako igrači igraju na krilima energije koju su im davali navijači sa tribina.

Tradicionalno, kao i posle svake pobede u Evroligi, košarkaši su otišli do najvatrenijih navijača Partizana u Areni kako bi sa njima proslavili veliki trijumf i krenule su da se ređaju jedna za drugom poznate pesme crno-belih.

Ono što je, međutim, mnoge Grobare oduševilo bilo je ponašanje Frenka Nilikine, koji je očigledno rešio da na vreme odradi "domaći" zadatak i da nauči pesme Partizana, pa je iznenadio sve kada je krenuo da peva sa navijačima!

Može se reći da su u Nilikini navijači Partizana dobili svog francuskog naslednika Matijasa Lesora, čiji je inače sin zajedno sa suprugom umesto na njegovoj utakmici u Parizu, bio na meču crno-belih u Beogradu.

Pogledajte kako je Frenk "ludovao" kada je krenula dobro poznata melodija crno-belih u snimku koji se nalazi u samoj vesti.

(Telegraf.rs)

Video: "Ne bi bilo normalno...": Željko Obradović zablistao posle prve pobede Partizana u Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    16. oktobar 2024 | 09:56

    Kako mi nemamo takvog nekog da tako slave, pobedili nebitni Bajern i slave kao da su osvojili Evroligu.Mi imamo tri pobede i baš neznamo da slavimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA