Ovako izgleda tabela Evrolige posle pobeda Zvezde i Partizana: Crveno-beli jedini na vrhu, Crno-beli se bude!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Košarkaši Crvene zvezde, a i košarkaši Partizana zabeležili su pobede u trećem kolu Evrolige. Crveno-beli su bili bolji od Fenerbahčea na gostujućem terenu, dok su crno-beli bili ubedljivi protiv Bajerna iz Minhena na svom terenu.

Iako je još rano za bilo kakve predikcije, reklo bi se da Zvezda izuzetno dobro stoji, a da se Partizan "budi" na sjajan način nakon uvodna dva poraza. Crno-beli su imali nešto teži raspored, dva puta su putovali u Španiju, izgubili su od Baskonije i Real Madrida. Opet, Zvezda je slavila protiv Pariza, a u drugom kolu su na svom terenu dobili Baskoniju.

Sve to nekako je na početku dalo nadu za bolji nastavak, koji je došao u ovom trećem kolu. Zvezda je bila izuzetno ubedljiva protiv Fenerbahčea sa 76:57, čime su praktično i obrukali tim iz Turske, a Partizan je ubedljivo slavio protiv Bajerna sa 86:78

Da stvari budu i dobre, ono što ide na ruku Zvezdi je i činjenica da je Pariz iznenadio Panatinaikos na svom terenu sa 84:80, te su tako crveno-beli ostali i na samom vrhu Evrolige! Jedina su ekipa bez poraza, dok će Monako svoj meč igrati tek u sredu, 16. oktobra.

Opet, sa druge strane "brda", Partizan je upisao i prvu pobedu, te će se tako pomeriti sa samog dna tabele. Oni će sada imati skor od jedne pobede i dva poraza, kao i još šest ekipa, što znači da će se naći na mestu koje vodi u plej-in, doduše, ako ne bi gledali koš-razliku.

Od ostalih rezultata, Alba je iznenadila Asvel na svom terenu (84:79), Makabi je bio bolji u Pioniru protiv Efesa sa 93:91, Olimpijakos je ubedljivo dobio Olimpiju iz Milana sa 89:68, dok je Baskonija iznenadila Real Madrid na svom terenu (76:74), a Žalgiris je dobio Virtus u Bolonji sa 71:68.

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Evroliga Foto: Euroleague.com

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. oktobar 2024 | 22:59

    Штета што су Камерунци победили слабашни Бајерн...због симетрије...били би и ми и они први...

  • 5

    15. oktobar 2024 | 23:26

    NEKO GAZI fener,netko DRŽI FENJER,NEKO NA VRHU,netko NA AUSPUHU.🔒MvJ

  • Šurda

    15. oktobar 2024 | 23:41

    Cela Srbija je bila uz Bajern šteta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA