KK Crvena zvezda uputila važan apel navijačima: "Molim vas, bićete sankcionisani ako ne budete ovo poštovali"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Crvene zvezde imaju odličan početak sezone u Evroligi, iz prva dva kola su vezali dve pobede, dok ih u trećem kolu očekuje duel protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Ipak, crveno-beli su se pred meč Turskoj oglasili i saopštenjem za meč sa Barselonom.

Crvena zvezda je u drugom kolu igrala protiv Baskonije, kada je bilo preko 19.000 ljudi u Areni, dok će novo domaćinstvo biti upravo protiv Barselone, još jednog kluba iz Španije.

Pred puštanje karata u prodaju i pred sam meč, oglasila se i Crvena zvezda, koja je uputila apel navijačima.

- Interesovanje je ogromno, zbog očekivanih gužvi preporuka je da svi koji budu imali kartu dođu ranije u dvoranu i zbog detaljnih kontrola i lakšeg ulaska u Arenu - stoji u prvom delu, a onda se obraća Zvezda i publici.

Oni ističu da je bitno poštovati pravila Evrolige.

- Moramo kao klub da apelujemo na dobru volju Zvezdaša. Tokom prve utakmice primećeno je da pojedini vlasnici sezonskih karata oko terena dovode decu koja im sede u krilu na jednom sedištu, što po više osnova nije dozvoljeno. Takođe, primećeno je da je određeni broj gledala pokušao da uđe u dvoranu sa slikom karte koja se nalazila na mobilnom telefonu. Ulazak na meč sa Barselonom na taj način bez karte ili sezonske karte koju će osoba imati fizički u rukama, neće biti dozvoljen.

KK Crvena zvezda, KK Barselona Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Majka Dauma je totalni hit: Himna Amerike prekinula davanje izjava košarkaša Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA