Žalba nije uspela: Fenerbahče definitivno bez jednog od najboljih igrača protiv Zvezde

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Žalbeni sudija Evrolige definitivno je odbacio žalbe Fenerbahačea i Efesa kada su u pitanju kazne za Tarika Biberovića i Elajdžu Brajanta!

To znači da će Fener večeras od 19.45 definitivno igrati bez Biberovića protiv Crvene zvezde, jer je ostala na snazi suspenzija od jednog meča za pomenutog košarkaša.

Biberović je usput kažnjen i sa 5,000 evra, dok Brajant mora da plati 10,000. Njih dvojica su se sukobili tokom derbija između Efesa i Fenera, kada su završili na parketu, a Brajant je dobio vidljive ogrebotine po ramenu i vratu. Sa druge strane, delovalo je da je Elajdža ugrizao Tarika, mada je on to demantovao u svojoj odbrani.

Postojala je mogućnost da Biberović ipak bude u stastavu Fenera večeras, dok traje žalbeni postupak, ali je Evroliga ekspresno završila ovu situaciju - za razliku do one kada je Fakundo Kampaco kažnjen pred Partizan, zatim je igrao protiv crno-belih, da bi mu nakon utamice potvrđena suspenzija.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Rakočević o Nikoli Jokiću, Partizanu i Zvezdi u NBA ligi: "To je san svakog navijača"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA