Vladimir Lučić objavio kraj reprezentativne karijere, nećemo ga više gledati u dresu Srbije!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Dugogodišnji reprezentativac Srbije, Vladimir Lučić danas će zaigrati pred navijačima Partizana u Beogradskoj areni, a samo nekoliko sati pred ovo gostovanje na sajtu Basket Newsa se pojavila vest da ga više nećemo gledati u dresu našeg nacionalnog tima!

To je nekako i logičan sled događaja, pošto je Lučić već napunio 35 godina i ovo mu je 17. sezona od kako se profesionalno bavi košarkom. U Minhenu je zadovoljan i ne želi da menja sredinu.

- Da li je to samo činjenica da mi je bilo lepo? Imali smo neke sjajne momente, osvojili prve titule u klupskoj istoriji, stigli do petog meča u plej-ofu Evrolige. Tako da su očekivanja kluba bila identična onim mojim. Porodica je ovde odrasla, tako da nema razloga da menjam sredinu. Sve mi je u Minhenu, i na terenu i van njega - rekao je Lučić.

Bilo je govora da bi mogao da ode iz Bajerna, pominjao se tu i tamo i Partizan...

- Bilo je ponuda, pogotovo posle dobrih sezona, kada sam bio deo prvog ili drugog najboljeg tima Evrolige. Ali sam gledao uvek širu sliku - moju porodicu i decu. Nisam hteo da ih selim, i sada ne razmišljam više o tome. Ovo je moja poslednja godina ugovora, veteran sam i najstariji u timu. Leto je i dalje daleko, moram da budem zdrav, tako da je još daleka priča oko produžetka ugovora.

Nažalost, Vladimira Lučića nismo gledali u nacionalnom timu od Eurobasketa 2022. godine, a kako sam kaže, više neće oblačiti dres Srbije.

- Mislim da sam gotov sa tom idejom - podvukao je Lučić.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoBG

    15. oktobar 2024 | 15:46

    pa on je igrao jednom ili 2 puta za reprezantaciju i sad se oprasta kao da je ostavio veliki trag i karijeru

  • Tamo daleko

    15. oktobar 2024 | 15:45

    Ko?

  • Жица

    15. oktobar 2024 | 15:34

    Страшан играч. Хвала на посвећености репки.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA