Veštačka inteligencija prognozirala rezultat meča Partizan - Bajern: Odgovor će oduševiti crno-bele navijače

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Večerašnji meč u "Beogradskoj areni" željno iščekuju svi navijači crno-belih. Partizan igra prvi put ove sezone u Evroligi pred domaćom publikom, a protivnik će biti Bajern iz Minhena.

Biće to ujedno šansa da se dođe i do prve pobede u Evroligi, pošto se Partizan sa turneje po Španiji vratio sa dva poraza od Baskonije i Real Madrida.

Crno-beli će na ovom meču biti bez Ajzeje Majka, koji je povređen, a Željko Obradović ne bi trebalo da ima drugih većih poteškoća. Očekuje se pravi spektakl, pošto su sve karte rasprodate.

Crno-beli su prošle sezone šokantno poraženi od Bajerna pogotkom Silvijana Franciska u poslednjem napadu u Areni, pa smo stoga pitali Chat GPT da li nas očekuje novo iznenađenje.

Veštačka inteligencija veruje da će Partizan pobediti, a predikcija rezultata definitvino će se svideti navijačima crno-belih.

- Uzimajući u obzir najnoviji sastav i činjenicu da Partizan uglavnom koristi strane igrače u Evroligi, konačna procena za rezultat utakmice je 84:79 za Partizan. Ključni faktori su domaći teren i kvalitetni nastupi ključnih stranih igrača poput Karlika Džonsa, Frenka Nilikine i Brendona Dejvisa, koji bi mogli da dominiraju u ofanzivi i kontroli reketa.

Ife Lundberg i Dvejn Vošington mogu biti presudni sa spoljnjih pozicija, dok će Bonga i Tajrik Džons pružiti stabilnost u odbrani i skoku. Očekujem da će Partizan iskoristiti prednost u fizičkoj igri i dinamici na tranziciji da bi zadržao prednost do kraja - istakao je Chat GPT.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    15. oktobar 2024 | 12:10

    OVAJ TIM AKO NEIGRA ODBRANU CVRSTO I ENERGICNO NEMOZE NIKOG DA POBEDI .NA PRIPREMAMA SVE JE BILO DOBRO STA SE DESILO NA POCETKU SEZONE KOJE OBRNUO TAKTIKU DA IGRAMO NA KOS VISE NIJE MI JASNO GDE SU KONTRE POLUKONTRE SKOKOVI BRZA SNAZNA IGRA SVAKI BEK PROBIJA NASE BEKOVE UZAS .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA