Bogdan Bogdanović gledao novu jezivu povredu srpksog zeta: NBA svet se moli za njega

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Da Pol Džordž baš nema sreće pokazalo se još jednom prethodne večeri kada je stradalo koleno usled naizgled potpuno naivne situacije.

Tokom jednog defanzivnog poseda Pol Džordž je igrao odbranu bez ruku, u promeni pravca njegovog rivala pokušao je da dođe do lopte.

Međutim, kada se uspravio izgubio je kontrolu nad nogom, koja je otišla u hiperekstenziju i tako je došlo do jezive povrede kolena.

Paul George hyperextended his left knee, per @ginamizellPrayers 🙏 pic.twitter.com/soUSoKbqaV

Ukoliko je hiperekstenzija kolena lakša povreda, moglo bi se očekivati da se vrati na teren relativno brzo, nakon nekoliko nedelja odmora. Međutim, ozbiljnija povreda mogla bi zahtevati duži period oporavka.

S obzirom na njegovu istoriju povreda, verovatno je da će ga Filadelfija 76ersi poštedeti ostatka predsezone kako bi bio spreman za početak regularne sezone.

Na kraju je Fila slavila rezultatom 104:89 nad ekipom Atlanta Hoksa, ali svakako će se ovo pamtiti kao Pirova pobeda.

Džordž sa svih strana dobija poruke podrške i sve najlepše reči, nema sumnje da u tom svetu niko ne voli kada vidi povredu kolege, a sigurno da je to najteže palo njegovoj ženi Danijeli Rajić.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA