Totalni obrt: Fenerbahče koristi "rupu" kao i Real, Biberović će igrati protiv Crvene zvezde u Evroligi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako je ranije danas na zvaničnom sajtu Evrolige objavljena informacija da će Tarik Biberović i Elajdža Brajant biti suspendovani na po jedan meč zbog incidenta na meču 2. kola između Fenerbahčea i Anadolu Efesa, oni će ipak biti na raspolaganju svojim trenerima u predstojećoj rundi.

Razlog za tako nešto je činjenica da će oba turska kluba uložiti žalbe na odluku disciplinskom sudiji, koji će morati da vrati predmet na ponovno razmatranje i da nakon toga donese konačnu odluku.

Baš takav slučaj imali smo i prošle sedmice kada je prvobitno bio kažnjen Fakundo Kampaco, za kojeg je bila propisana suspenzija za meč sa Partizanom, da bi nakon toga Real uložio žalbu i Evroliga je "podigla" kaznu, pa je Argentinac igrao.

Tek nakon meča je stigla odluka da je kazna potvrđena i samim tim Kampaco neće igrati u predstojećem 3. kolu protiv Baskonije.

Očekuje se dakle da i Biberović i Brajant budu na terenu za svoj klub u 3. kolu u iščekivanju konačne odluke disciplinskog sudije. Može se reći da su turski klubovi takođe pronašli "rupu" u pravilniku Evrolige.

To znači da će Tarik igrati protiv Zvezde u Istanbulu sutra od 19.45 časova.

(Telegraf.rs)

Video: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo...": Mario Nakić pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA