Krstić najavio da dolazi na meč Partizan - Bajern: "Video sam ogromnu energiju Čovića za promene"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prvi dani oktobra doneli su promene u Košarkaškom savezu Srbije. Na mesto predsednika došao je Nebojša Čović, a na mesto potpredsednika se posle nekog vremena vratio Nenad Krstić.

On je već bio deo Košarkaškog saveza Srbije i za vreme mandata Predraga Danilovića, a kako sam kaže u emisiji "Indirektno" na TV K1, vratio se jer je prepoznao veliku energiju kod Čovića i želju za promene u srpskoj košarci.

- Bio sam u mom prvom mandatu potpredsednik kod Predraga Danilovića, sada sam i kod Nebojše Čovića koji je odnedavno predsednik Saveza. Iskren da budem, meni je interes samo košarka. Stvarno, i kao igrač, i kao funkcioner mi je interes srpska košarka. Tako gledam i van terena. Naravno da su bitni i saradnici. Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića koji želi da promeni dosta stvari u srpskoj košarci, pa sam samo nastavio taj posao, iako ja to ne gledam kao posao. Ne znam šta bih više dodao.

Partizan i dalje drži duboko u srcu, kaže da je uvek isticao iz kog kluba dolazi.

- Učestvovao sam u osvajanju tri titule, jednog kupa i mogu da kažem šta sam dao za taj Partizan. U šali kažem da imam tri slomljene ruke, dve slomljene noge za Partizan. Draftovan sam i otišao iz tog Partizana u NBA ligu. Uvek sam se ponosio iz kog kluba dolazim, ali nisam ostrašćen navijač, nisam neko ko mrzi. Poštujem druge, ali navijam za Partizan.

Promene u Savezu su najavljene, rezultati su tu, ali je pred svima naporan rad...

- Ja sam uveren da će to ići svojim putem i planom koji je predstavljen. Verujem da će se samo nastaviti sa ovim rezultatima. Savez je organizaciono malo u problemu, ali što se tiče rezultata, mi smo u vrhu. Rezultati su za ponos.

Pre nekoliko dana je predsednik Saveza, Nebojša Čović, bio na meču Zvezda - Baskonija, a Krstić je najavio da dolazi na meč Partizan - Bajern.

- I ja sutra idem na utakmicu Partizana, nije ništa sporno.

(Telegraf.rs)

Video: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo...": Mario Nakić pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA