Trener Bajerna se poklonio Željku Obradoviću pred Partizan: "On je legenda, proučavao sam ga..."

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prvu domaću utakmicu u novoj evroligaškoj sezoni košarkaši Partizana igraju u utorak u Beogradskoj areni, a za rivala će imati starog dužnika Bajern. Prošle godine je nemački tim slavio u oba okršaja.

Trener gostujuće ekipe Gordon Herbert je u izjavi pred meč ishvalio trenera Željka Obradovića i navijače Partizana.

- Imaju potpuno novi tim, ali i dalje jednog od najboljih trenera svih vremena na svetu. On je legenda, proučavao sam ga i pokušavao da učim od njega. Biće odlična atmosfera kakvu sam video samo na televiziji. To će mi biti prva utakmica tamo, radujem se tome. To je dobra šansa za naš tim da se dokaže ovde posle velike pobede u Bonu - rekao je Herbert, prenosi klupski sajt.

Ekipa iz Mihena je u prva dva kola ostvarila pobedu protiv Real Madrida i poraz u susretu sa Panatinaikosom, dok je Partizan u prva dva kola zabeležio dva poraza od Baskonije i Real Madrida. Crno-beli su u međuvremenu došli do skora 4-0 u ABA ligi slavljem nad SC Derbijem u Podgorici.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović izuzetno oprezan pred Bajern, pozvao navijače na gostoprimstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. oktobar 2024 | 21:40

    Dobro nam dosao u najbolji ambijent na svetu. Moracete da odigrate utakmicu zivota da bi ovde uspeli da odnesete pobedu. Napred partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA