Amerikanci će gledati Partizan u Evroligi! Mogu da biraju jedan meč po kolu, a odluka pala baš na crno-bele

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaška Evroliga započela je pre dve sedmice, a ove prvi put pred sobom imamo čuveno "duplo" kolo u kojem će Partizan i Zvezda imati po dve utakmice pred sobom. Crno-beli igraju kod kuće sa Bajernom, pa u gostima sa Makabijem u Pioniru, a crveno-beli prvo putuju na meč sa Fenerbahčeom, pa dočekuju Barselonu.

A da Evroliga pokušava da napreduje u svakom segmentu govori i širenje na američko tržište, pošto je takmičenje potpisalo ugovor sa platformom FanDuel, koja je najveća kada je reč o onlajn TV prenosima u SAD.

Jedna utakmica svakog kola biće u prenosu na pomenutoj televiziji i njihovoj platformi na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, a od svih mečeva, oni su se odlučili da prikažu i jedan Partizanov, dok Zvezde u narednih pet rundi nema na spisku!

Naime, biće prenošen duel iz Beograda koji će igrati Partizan i Virtus u 5. kolu, koji se igra 23. oktobra.

Uz to, u direktnom prenosu u 3. kolu ići će meč Barselona - Monako, zatim u narednom na scenu stupaju Real i Panatinaikos, dok se posle Partizana ponovo Kraljevići vraćaju na male ekrane na gostovanju Olimpijakosu, a Madriđani su u TV prenosu i u 7. rundi kada gostuju Makabiju.

(Telegraf.rs)

Video: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo...": Mario Nakić pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срле

    14. oktobar 2024 | 20:13

    Па наравно, неће ваљда преносити Звезду.

  • 1992.

    14. oktobar 2024 | 20:18

    Baš čundo, možda,, ne znaju "šta je košarka🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA