"Trojica sudija nisu to videli, izgubili smo titulu": Trinkijeri se prisetio čuvenih koraka Berona

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Odlučio je Bili Beron da kaže poslednje zbogom košarci nakon brojnih povreda i problema koji su ga odvojili od terena tokom protekle dve godine, dok je nosio opremu Olimpije iz Milana. Još 33-godišnjak je tako stavio tačku na uspešnu karijeru.

Nakon angažmana u Ritasu, Šarlroi, Mursiji, Eskišehiru i najuspešnijem periodu u Crvenoj zvezdi, kao i Zenitu, Beron se oprostio od košarke i emotivnom porukom pozdravio posebno od beogradskog tima.

Stigao je i odgovor srpskog kluba, a Beron se podsetio i čuvenih koraka iz 2019. godine u finalnom meču sa Partizanom, koji su faktički rešili meč i doneli titulu klubu.

Sada se tim povodom oglasio i tadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri, koji sada sa klupe predvodi Žalgiris. On je imao lepe reči za Berona, ali nije a da se ne priseti čuvenog momenta.

- Izgubili smo titulu, tako što je napravio četvorokorak. Trojica sudija nisu to videli. Bili je sjajan šuter, koji je unapredio ovu igru. Kada je došao u Evropu, on nije bio pik en rol igrač, uvek je nešto novo dodao u igru. Uvek sam želeo da ga imam u svom timu - rekao je Trinkijeri za "BasketNews".

Njegov Žalgiris na parket izlazi u utorak kad i večiti, a za protivnika će imati Virtus u Bolonji.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdin Amerikanac pobegao Jankoviću i pogodio u poslednjoj sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk..🏀🏀🏀

    14. oktobar 2024 | 17:09

    Sve je moguće u Srbiji..

  • Hdhd

    14. oktobar 2024 | 17:39

    Nisi mogao ništa da izgubiš jer i da ste pobedili iduću odlučujuću si gostovao Zvezdi i puko bi 20 razlike.

  • Neš

    14. oktobar 2024 | 17:31

    Obzirom koga je trenirao nije ni cudo što je kalimero a o preterivanju tipa cetvorokorak da i ne govorim Jesul' bili koraci ?Bili Beron !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA