Obradović potvrdio lepe vesti za Partizan kada su u pitanju Majk i Vašington

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Terener košarkaša Partizana Željko Obradović potvrdio je medijima lepe vesti za navijače crno-belih pred meč sa Bajernom, te okrio da su Ajzea Majk i Duan Vašington među 16 igrača koji treniraju!

Međutim, pitanje je da li će njih dvojica biti u sastavu u utorak veče, pogotovo Majk koji se povredio na početku sezone. S druge strane, Vašington se vratio iz NBA, gde je, uz dozvolu, nastupao u Letnjoj ligi.

- Što se nas tiče, dobar trening smo imali danas, posle onog trenutka kad smo se skupili, imali smo svih 16 igrača na treningu. Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević koji su bili sa juniorima su bili s nama, Majk je počeo da trenira. Igrači koji su imali probleme posle Madrida, Dejvis, Vanja, Tajrik i Sterlinga, svi su bolje. Imaju neke sitne probleme, ali su sposobni da treniraju. Želim da se zahvalim svima jer su želeli da pomognu timu na meču sa SC Derbijem.

Ajzea Majk Foto: Telegraf

Na konstataciju da se Vašington vratio u timu, Obradović je dodao:

- Vratio se na trening, sutra ćemo znati u toku dana hoće li igrati.

Podsetimo, Partizan će posle Bajerna igrati na "gostovanju" u Beogradu protiv Makabija.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović izuzetno oprezan pred Bajern, pozvao navijače na gostoprimstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    14. oktobar 2024 | 15:21

    ODBRANA ODBRANA ODBRANA SLABO SE IGRA ODBRANA PRVA LINIJA LUNDBERG NILIKINA KARLIK NESMEJU DA PUSTAJU PROTIVNIKA DA IH PROBIJA SKOK BONGA TARIK DEJVIS MORA DA ZATVORE SKOKOVE AGRESIVNOST ZUSTRINA BRZINA MORA DA BUDE NA NIVOU .KONTRE POLUKONTRE SKOKOVI BRZA SNAZNA IGRA .OVA EKIPA AKO NE IGRA POZRTVOVANO BORBENO AGRESIVNO NEMOZE DA POBEDI .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA