Jokić na korak od tripl-dabla, navijači Denvera zabrinuti zbog jedne stvari

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Denvera poraženi su u predsezoni of Finiksa rezultatom 118:114, ali je srpski as Nikola Jokić pokazao da bi ovo ponovo mogla da bude jedna od onih njegovih sezona!

Jokić je za 29 minuta, koliko je proveo u igri, imao učinak od 21 poena, 14 skokova i devet asistencija - uz, doduše, loš šut za tri poena 0/5.

Nagetsi sada u predsezoni imaju sva tri poraza, a protiv Finiksa su definitivno bili loši u odbrani. Pogotovo su loše branili šuteve za tri poena, gde su sansi dali 23 od 50, a Denver 12 od 36.

- Dominirali smo na skoku, dominirali smo u reketu, ali smo dobili poene sa tri poena kao nikada do sada. Pustiti 37 poena u trećoj četvrtini bilo je sramotno. Moramo da budemo bolji - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Ta razlika u poenima kada su u pitanju trojke, kao i loša odbrana, je nešto što je zabrinulo navijače Denvera, dok raduje sjajna partija Džulijana Stroutera koji bi mogao da bude važan deo tima u tekućoj sezoni.

Porter i Strouter su imali po 21 poen, Gordon je ubacio 12, Braun i Nadži po 11, a Rasel Vestbruk je imao devet poena uz šest asistencija.

S druge strane, Dan i Moris su dodali po 20 poena, O'Nil je imao 17, Bol 14 poena, dok je bivši igrač Partizana Frenk Kaminski zabeležio sedma poena i šest skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA