Barsa se mučila pred duplo kolo gde će igrati sa Zvezdom: Šermadini dobro oznojio Katalonce na Tenerifama

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Barselone ostvarili su pobedu u 3. kolu ACB lige, a pred duplu rundu u Evroligi, pošto su uz dosta muka slavili na gostovanju Tenerifama - 91:95.

Katalonci će tokom ove sedmice zaigrati i sa ekipom Crvene zvezde i to u petak, a prethodno će zaigrati sa Monakom u sredu kod kuće. Uvod u taj program, iako uspešan, nije prošao lagano.

Tokom celog meča viđen je egal, a ekipa Tenerifa je štaviše i vodila na velikom odmoru gde je imala prednost od četiri poena (43:39). Međutim, Barsa je taj minus poništila već do početka četvrte četvrtine, a u završnih deset minuta je stigla i do +11 (82:93).

Tenerife su se vratile na tri poena minusa (91:94), ali nisu mogle da naprave senzacionalan preokret u poslednjem minutu.

Za ekipu Barse istakao se Niko Laprovitola sa 21 poenom uz šest asistencija i tri skoka, kao i Tomaš Satoranski koji je došao do 12 poena, dok je Čimize Metu postigao 11.

U timu Tenerifa, gledali smo dobre partije Gjorgija Šermadinija sa 19 poena, Davida Kramera sa jednim manje i Frana Gere sa 13 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Velika budućnost Partizana i srpske košarke! Pogledajte prve poene Mitra Bošnjakovića u ABA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA