Dubai se oporavio od dramatičnog poraza od Mege, Anđušić namestio ruku i srušio Borac kraj Zapadne Morave

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Borca iz Čačka nisu uspeli da naprave iznenađenje na svom parketu i da savladaju novopečeni tim u ABA ligi, Dubai, pošto su igrači iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na kraju slavili prilično ubedljivu pobedu kraj Zapadne Morave - 74:87.

Sjajno je danas igrao Danilo Anđušić, koji je bio i lider ekipe Dubaija, pošto je namestio ruku na šutu sa distance i ubacio 16 poena uz skok i dve asistencije. Šutirao je prošlosezonski igrač Partizana 3/5 za tri poena, 2/4 za dva i 3/4 sa linije slobodnih bacanja.

Odmah iza njega bio je Avudu Abas sa 15 poena bez promašaja iz igre (1/1 za dva, 3/3 za tri i 4/5 sa linije penala), dok su dvocifreni bili još Ajzeja Tejlor sa 13 poena, kao i Davis Bertans sa 10 poena.

U ekipi Borca istakli su se Mihailo Pavićević sa 16 poena uz sedam uhvaćenih lopti, dok je Paulijus Valinskas imao isti poenterski učinak, a Dionte Boldvin je imao 10 poena kraj svog imena.

Meč je prelomljen u drugoj četvrtini, kada je Borac uspeo da dođe do dvocifrene prednosti, a nakon što je meč bio u potpunom egalu (35:35) kod prekida koji se desio kada je arbitar Damir Javor zatražio da jedan od navijača napusti tribine.

Dubai je nakon toga vezao nekoliko uspešnih napada i na kraju otišao na dvocifrenu prednost, koju Čačani nisu mogli da istope, iako su na momente uspevali da se spuste na jednocifren deficit.

Borac posle četiri kola sada ima skor 1-3, dok na drugoj strani Dubai ima 3-1.

(Telegraf.rs)

Video: Damir Javor izbacio navijača iz hale u Čačku, publika ga počastila sočnim psovkama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA