Bivši košarkaš Partizana "flertovao" sa tripl-dablom i igrao 45 minuta, na istom meču debitovao i Uroš Luković

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pre samo nekoliko dana stigla je vest kako je Partizan ozvaničio saradnju sa košarkaškim klubom MKK Kumanovo, koji nastupa u Prvoj ligi Severne Makedonije. U ekipu su stigli nekadašnji igrači crno-belih, Tadija Tadić i Uroš Luković i oni su odmah ostavili veliki trag u pobedi nad Tikvešom u 2. kolu posle produžetka - 93:89 (79:79).

Posebno se istakao Tadić, koji je punio sve statističke kolone i na terenu je proveo skoro svih 45 minuta, što je zaista retkost. Za to vreme uspeo je da ubaci 25 poena uz šut od 6/10 za dva poena, 3/8 za tri poena, kao i 4/6 sa linije za slobodna bacanja. Uz to, on je uhvatio i sedam skokova uz osam asistencija.

Na istom meču, zanimljivo, debitovao je i sam Luković, koji je stigao da ubaci šest poena uz osam uhvaćenih lopti i jednu podeljenu asistenciju za 23 minuta.

Tadić je inače prošlu sezonu proveo u mađarskom DEAC-u sa kojim je igrao četvrtfinale tamošnje Prve lige, dok je Luković u Kumanovo stigao iz Mornara, gde je imao svoj drugi mandat.

Samo Kumanovo će tokom ove sezone sarađivati sa Partizanom pre svega na stručnom delu, tako da će biti zanimljivo videti da li ovaj klub ima šansu da možda "pomuti" planove MZT-u i Rabotničkom iz Skoplja.

Od poznatijih igrača u redovima Kumanova nalazi se i Antabija Voler, koji je na minulom meču postigao 11 poena uz dva skoka.

(Telegraf.rs)

Video: Mitar Bošnjaković debitovao za Partizan u ABA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA