Olimpijakos silan u prvenstvu: Filip Petrušev nije dobio ni sekund na parketu, dominirali Vezenkov i Rajt

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Olimpijakosa slavili su protiv Arisa u meču 2. kola Grčke lige sa 102:72, te su tako nastavili i svoju dobru seriju u svim takmičenjima koja sad iznosi tri vezane pobede, a Filip Petrušev je ceo meč gledao sa klupe.

Navijači Zvezde bi mogli da se ponadaju nakon vesti da je Filip Petrušev ostao bez sekunda na parketu, ali je on bio upitan i za meč sa Žalgirisom zbog prehlade, što nije ni čudo s obzirom na to kojim je rezultatom meč završen.

Praktično je Olimpijakos već u prvoj deonici rešio pitanje pobednika, jer je ovaj deo igre dobijen sa 23 poena razlike, nakon prvih 10 minuta, rezultat je glasio 35:12, pa je ostatak meča bila prilika za razigravanje.

Najbolji na ovom meču bio je Mozes Rajt sa 23 poena, uz sedam skokova i jednu asistenciju, dok je Saša Vezenkov imao 22 poena i pet skokova. Kod Arisa je najbolji boi Noli sa 21 poneom, dok je DeŽulijus imao 17 poena.

Petrušev je i jedini igrač u crveno-belom koji nije dobio ni sekund na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA