Real Madrid dobio Partizan, pa šokantno poražen u prvenstvu: Kraljevi imaju košmaran start sezone!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaši Real Madrida su doživeli novi šok u domaćem prvenstvu odmah nakon pobede protiv Partizana na svom terenu, pošto su poraženi od Bilbaa sa 83:79 u meču trećeg kola Lige Endesa.

Real Madrid nema baš najbolji start sezone, poraženi su u finalu Superkupa, onda su poraženi i u prvenstvu, kao i u Evroligi, da bi upisali tek pobedu protiv Partizana, ali i u domaćem prvenstvu na jedvite jade protiv Saragose.

Sada je novi šok usledio protiv Bilbaa, koji je od početka meča imao sve u svojim rukama. Prednost su čuvali od prve deonice, iako su na početku četvrte bili tek na najmanjem mogućem plusu od jednog poena.

Ipak, pri samom kraju meča je ponovo Real prišao na poen zaostatka, bilo je 78:77, ali je Bilnao bio dosta dobar u penal završnici i na kraju je slavio.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Kulamae sa 18 poena, De Rajder i Džons su dodali po 11, dok je Zoran Dragić imao 10 poena. Kod Reala je najbolji bio Gabrijel Dek sa 23 poena, 18 je dodao Mario Hezonja, a Fakundo Kampaco je imao 16 poena i osam asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    13. oktobar 2024 | 16:29

    Prosle sezone problem je bila prva cetvrtina pa posle ajde juri sad je problem zadnja cetvrtina . Baskonija i real su mogli da se dobiju u losem su picetnom stanju i trebalo je da se hranroscu drcnosti iznenaditi spanci ali i partizan je bio los .steta .sad ide bajern to mora da se dobije kako znas i umes i da se brejk trazi u gostima kod makabija sad partizan mora da pokaze sta ce biti u sezoni kako krene tako ce nas pratiti celu sezonu .mora odbrana da igra cvrsce jace na tucu RUKOMETNA ODBRANA BRZE LUNDBERG USPORAVA IGRU MORA BRZE NILIKINA ISTIO kontre skokovi brza KOSARKA ovo staticno ne vodi nikuda .trlababalan da joj prodje dan

  • Milun

    13. oktobar 2024 | 16:15

    Pa nije to aba liga gde zvezda I partizan mogu sa pola gasa. ACB liga bez 100% nemaš šanse da pobedis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA