Budućnost demolirala Zadar u Dalmaciji: Agonija za 2.500 navijača na tribinama, domaćin dao samo 55 poena

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zaista vrlo slabu utakmicu odigrao je Zadar i potpuno razočarao svoje navijače večeras u dvorani "Krešimir Ćosić" protiv podgoričke Budućnosti. Rezultatske neizvesnosti nije bilo već na poluvremenu, a na kraju je tim iz Dalmacije doživeo teški debakl - 55:91.

Ništa nije polazilo od ruke momcima koje sa klupe vodi Danijel Jusup, pošto su ubacili samo 55 poena, a u drugoj deonici ostali su na jednoj cifri, postigavši samo devet, dok su u trećoj bili ništa bolji sa 10.

Sa druge strane, Budućnost je bila jako razigrana i dobila je svaku pojedinačnu četvrtinu - prvu sa +9 (20:29), drugu sa +14 (9:23), treću sa +9 (10:19), a poslednju sa +4 (16:20). Sve to dalo je ukupnih +36 na semaforu.

Bila je to, dakle, prava agonija za sasvim solidnih 2.500 navijača na tribinama dvorane...

Za tim Budućnosti na ovom meču istakao se Rašid Sulejmon sa 17 poena, dok je Nikola Tanasković postigao 13. Na drugoj strani, u Zadru je bio raspoložen samo Vladimir Mihailović sa 15 poena.

Budućnost je i dalje perfektna sa 4-0, koliko ima Partizan, a koliko može da ima i Mega ako pobedi Mornar sutra od podneva u Hali sportova, dok je Zadar na 1-3.

(Telegraf.rs)

Video: Mitar Bošnjaković debitovao za Partizan u ABA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA