Sferopulos zagrmeo pred Igokeu: "Od mojih igrača očekujem samo jedno"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Crvene zvezde odigraće četvrto kolo ABA lige protiv ekipe Igokee i nema sumnje da je pritisak velik jer prostora za peh nema.

Slično smatra i Janis Sferopulos, koji ovu utakmicu vidi kao veoma važnu za tim Zvezde.

- Izuzetno, izuzetno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da Vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu! - rekao je Sferopulos.

Kapiten Zvezde Branko Lazić se usaglasio sa Janisom, a dodao je kakav pristup mora da ima cela ekipa.

- Važna utakmica za nas, sa Igokeom nikada nisu bile lake utakmice u ABA ligi, ova koja sledi ima i dodatnu važnost jer želimo da igramo bolje u regionalnom šampionatu. Tim koji igra dobro na startu sezone, doduše vezali su dva poraza, međutim, poznajemo i ekipu i trenera. Sve to garantuje da nas čeka težak meč. Kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog važnosti meča jer želimo pobedu. Da bi do nje došli pristup mora da bude apsolutno isti kao na utakmici sa Baskonijom! Pozivam naše navijače da dođu u subotu uveče u Arenu i pruže nam podršku - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA