U Brajanta ušao duh Luisa Suareza: Pojavila se nova fotka, zagrizao rame Biberoviću kao da mu je zadnje

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Velika tuča nastala je tokom jučerašnjeg derbija Evrolige između Fenerbahčea i Anadolu Efesa, a u fokusu su bili Elajdža Brajant i Tarik Biberović.

Obojica su nakon sporne situacije isključeni, ali ono što mnogi nisu videli je kako je Elajdža u celom sukobu krenuo na Biberovića i ugrizao ga.

Slika koja se vidi očigledno daje do znanja da su obojica išli na sve ili ništa u tom momentu, a Brajant je ugrizao Biberovića koliko je mogao.

Ovo je podsetilo na momente kada je na fudbalskim terenima Luis Suarez nekoliko puta ugrizao protivnike, nakon čega je bio ozbiljno kažnjen i morao je da prolazi kroz psihoterapije.

Pojavila se i fotografija Biberovićevih ramena nakon ovog sukoba, a na koži su ostali tragovi kao da ga je neka zver ogrebala.

Ovo je još jedan pokazatelj velikih tenzija koje vladaju na evroligaškim terenima, koje opravdavaju onu poznatu krilaticu Evrolige kako je svaka utakmica važna.

Na kraju je Fener odneo pobedu rezultatom 83:78 i tako obezbedio savršeni start sezone sa dve pobede u dve utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bla

    11. oktobar 2024 | 13:53

    Jaooo strasno,a i smesno,Evroliga tek krenula,a pojedini vec prave haos,prvo Campazzo,sad ova dvojica,ko zna sta se sve izdesavati do maja kako je krenulo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA