Ostoja Mijailović zagrlio Vašingtona u Madridu, kamera snimila razgovor i moćne reči koje će oduševiti Grobare

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Košarkaši Partizana nisu uspeli da dođu do velikog iznenađenja u "ViZink Centru" i uprkos egal meču do poslednje deonice izgubili su od madridskog Reala 93:86. Crno-beli sada imaju skor 0-2, ali u narednu nedelju ulaze jači za povratak bitnog igrača.

Saga oko Duana Vašingtona je završena uspešno po klub, nakon što su ga Njujork Niksi trejdovali u Šarlot Hornetse i posle dva meča predsezone u NBA ligi, on je otpušten i sada nesmetano može da se vrati u Beograd.

Partizan je za njega izboksovao i prvobitno obeštećenje, a koliko je ceo posao bio uspešan pokazuje i snimak objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih na kom se vidi i čuje razgovor Ostoje Mijailovića i Duana.

- Vratio sam se za Top 8, to sam rekao momcima, to treba da uradimo sada. Vidimo se uskoro - rekao je Vašington predsedniku KK Partizan.

Crno-beli će uskoro beka imati na raspolaganju, a povratak se dogodio u bitnom momentu, pred prvu duplu nedelju u Evroligi.

Vašington je tokom karijere nastupao za Indijanu Pejsers i Finiks Sans u NBA ligi, kao i dva razvojna tima. Rođen je u Frankfurtu i ima nemački pasoš. Njegov otac koji nosi isto ime i prezime je igrao za Skajlajnerse, klub iz tog grada.

(Telegraf.rs)

Video: Duan Vašington izneo svoje utiske posle meča Partizan - Borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lee Addy

    11. oktobar 2024 | 13:57

    AHhahahahhahahahahaaa

  • Дража

    11. oktobar 2024 | 14:15

    Вратио сам се да ми опеглаш лимарију, ударио град по Флориди...

  • Mld. Dr.

    11. oktobar 2024 | 14:35

    A Ostoja inače priča na engleskom, kao Taras Buljba na albanskom ! Hajde molim vas, uozbiljite se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA