Hezonja priznao: "Istina je! Partizan me je zvao"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velika se prašina podigla ovog leta oko potencijalnog transfera Marija Hezonje u Partizan, međutim na kraju ništa od toga nije bilo, te je on ostao u Real Madridu.

Sada je otkrio da su te priče bile istinite, da je dobio poziv od Željka Obradovića i Zorana Savića, kao i da su razgovori bili zadovoljavajući, ali da je izabrao ono što je najbolje za njega.

- Istina je! Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Respektuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro... Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su - rekao je Hezonja za "Mozzart Sport".

Takođe, smatra da će Partizan biti odličan u Evroligi, kako zbog navijača, tako i zbog odličnog stručnog štaba, ali da će biti potrebno strpljenje.

- Jako je to teško, posebno u Evroligi. Kada sam bio mlađi u nekim ekipama to je kao recept za katastrofu, ali ne bojim se je za Partizan. Imaju odličnog trenera i staf, koštaće ih neko vreme, ali imaju fantastične navijače koji ih povuku u Beogradu... Nemam ja straha za Partizan, sjajni su bili protiv nas - smatra Hezonja.

Hezonja je u meču sa Partizanom postigao tek 10 poena, uz šut iz igre 3/10 i devet indeksnih poena. Njega je dobar deo utakmice čuvao Mario Nakić koji je odradio odličan posao u fazi odbrane.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: Evo šta je trener Baskonije rekao: Pabla Lasa na konferenciji upitali ko je bolji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA