Prvo hteo da se bije, sada nastavio da šokira ponašanjem: Jasikevičijus grmeo posle meča, pomenuo Lebrona

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki trijumf upisao je Fenerbahče u drugom kolu Evrolige u turskom derbiju sa Anadolu Efesom 83:78, što je tim odvelo u sam vrh takmičenja sa maksimalnim skorom 2-0.

Bekovska linija uz pomoć Najdežla Hejs-Dejvisa i Kema Birča je briljirala i srušila ogromnog rivala, a svoj šou posle meča ponovo je imao Šarunas Jasikevičijus, litvanski strateg na klupi Fenera.

Nedelju dana nakon ogromnog sukoba sa Jorgosom Barcokasom, koji je mogao da postane i fizički, na konferenciji za medije upitan je hoće li tim dovoditi zamenu za Skotija Vilbekina, koji je doživeo tešku povredu upravo na početku meča protiv Olimpijakosa.

Litvanac je zastao na momenat, a onda u svom stilu odbrusio novinaru pomenuvši i košarkašku legendu.

- Želimo Lebrona Džejmsa. Za sada nam je rekao da ne može da dođe jer ima ugovorne obaveze sa Lejkersima - sarkastično je prokomentarisao Šarunas.

Nastavio je potom Jasikevičiju da priča u tom stilu.

- Imali smo dobar meč i vi samo brinete o tračevima. Već ste sedamnaest imena odštampali, mislim da niko na tržištu ne postoji, a da ne dolazi u Fenerbahče. Imali smo sjajan meč, ali vi želite da pričate o tračevima umesto toga - rekao je Litvanac.

Šansu na meču je dobio Arturas Žagars, Letonac koji se pre godinu dana dovodio u vezu sa Partizanom, pa je na pravi način nadomestio nedostatak Vilbekina ubacivši 11 poena uz tri asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je trener Baskonije rekao: Pabla Lasa na konferenciji upitali ko je bolji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA