Jović o Zvezdi u EL, pomenuo i Partizan: "Nadam se iskoraku crveno-belih, domaći donose prevagu, a komšije..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Plejmejker Valensije i nekadašnji reprezentativac Srbije Stefan Jović bio je gost u podkastu "MozzartTV-a" gde se dotakao brojnih tema, dok se između ostalih našao i razgovor o Crvenoj zvezdi i Partizanu u Evroligi.

Stefan Jović je upravo igrao za Crvenu zvezdu, gde je proveo tri godine nakon čega se i otisnuo u Evropu. Igrao je nakon crveno-belih za Bajern, Himki, Panatinaikos, Saragosu i sada je u Valensiji.

On je komentarisao Zvezdu u Evroligi, tačnije, tim koji je napravila crveno-bela ekipa.

- Meni se ovo što je Zvezda uradila ove sezone, ovog prelaznog roka, najviše dopalo od svega. Iz razloga što je, činjenično stanje, dok sam ja bio tamo i pokazalo se u prethodnim sezonama da igrači donose prevagu, jer donose prevagu i znaju šta je derbi, znaju šta će da te snađe i pre i posle. U toj varijanti, Zvezda što je uradila je pun pogodak. Mislim da statistički u Evroligi Zvezda ima najviše domaćih igrača od svih timova, što je najbitnija stvar, ako postoji mogućnost da se tako nešto reši.

- Ja se nadam da će ove sezone doći iskorak u Evroligi željeni, s obzirom na to da ima igrača koji su bili tu, koji su dugo u inostranstvu, onda i kvalitetni stranci. Tako da, pogotovo uz Sferopulosa da nastave kontinutiet što se tiče sistema i rada, s te strane pretpostavljam, vidim da će napraviti jedan iskorak u Evroligi. Ja bih to komentarisao, a komšijama Partizanu, neka budu zdravi i neka bolji pobedi na terenu.

(Telegraf.rs / MozzartTV)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA